Uosukaisten uusi sukukirja julkaistiin


Tunnelmia ”Oot siekii Uoskaisii…?” Martti Uosukaisen jälkipolvia Valkjärvellä ja maailmalla –kirjan julkaisutilaisuudesta 1.4.2017. Uutta kirjaa tutkimassa Terttu Uosukainen, Eilaliina Seppälä, Markku Uosukainen, Tarmo Haarala ja Marja Koivula. Kuva Jenni Uosukainen

Laatikoista nousi kirja toisensa jälkeen, innokkaiden käsien tutkittavaksi, sekä Tarmon signeerattavaksi. Ulkona räiskivä räntäsade ei mieliä masentanut, kun Lahden kaupunginkirjaston kokoustilassa iloittiin valmiiksi saadusta sukukirjasta.

Sukututkija Tarmo Haaralan kirjan eteen tekemä valtava työ, konkretisoitui monelle vasta, kun painavaa, lähes 700 sivuista järkälettä piteli käsissään. Kiitosta saivat niin tekijä itse, kuin painotyön laadukkaasti hoitanut Padasjoen kirjapainokin. Pian pöydän ympärillä etsittiin jo omia sukutauluja, eikä aikaakaan, kun ensimmäiset ”ai onks tääkii meil sukkuu?” hämmästelyt kuuluivat. Kirja oli lunastanut paikkansa. Tunnelma oli aidon iloinen ja innostunut.

Hallituksen jäsenten, sekä etenkin mittavan työn kirjan parissa tehneen Tarmon, olemuksessa oli aistittavissa helpottuneisuutta. "Vihdoin teos on valmis ja kaikkien saatavilla!" Tarmo vastaili kirjan selailun lomassa esille nousseisiin kysymyksiin, niin kirjan tekemisestä, kuin sukututkimuksestakin. Lisäksi nautittiin kirjaston kahvilan tarjolle asettamat kahvit. Sekä tietenkin pientä suolaista ja makeaa, juhlan kunniaksi. Lopuksi otettiin vielä poseerauskuvia kirjan kanssa. Kuvaajalle tehtävä oli helppo, sillä hymyt loistivat kuvattavien kasvoilla luonnostaan.

#uosukaistensukuseura #sukututkimus #uosukaiset #sukukirja

144 views0 comments

Recent Posts

See All
UOSUKAISTEN SUKUSEURA RY

 

Uosukaisen sukuseura ry.

henna.uosukainen(at)gmail.com
040 410 2149

Sukukirja

Tarmo Haarala

050 587 4162

tarmo.haarala(at)pp.inet.fi

Sukututkimus

Markku Uosukainen

Munkamäentie 69, 47150 Raussila

muosukka@gmail.com

0400 235 969

OTA YHTEYTTÄ

 

Onko sinulla idea sukuseuran toiminnan tai kotisivujen kehittämiseksi? Haluaisitko olla mukana sukuseuran kehittämisessä tai päivittää yhteystietosi, kysyä jotakin tai antaa palautetta? Ole meihin yhdessä ja lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

 

Jos haluat lähettää valokuvia tai muuta materiaalia sukututkimukseen, lähetä oma sähköpostiviestisi osoitteeseen tarmo.haarala(at)pp.inet.fi.

Copyright © Uosukaisten sukuseura ry 2021