top of page

Valkjärvi-juhlamatka Valkjärvelle

Updated: Mar 30, 2020


Valkjärvi-juhlamatka Valkjärvelle on siirretty vuodelle 2021.


*****************


Valkjärven Pitäjäseura järjestää Valkjärvi-juhlamatkan Valkjärvelle 26.-28.6.2020. Matkan hinta on 325€ ja vastuullisena matkanjärjestäjänä Puolakan Valmismatkat. E-viisumi Puolakan kautta hankittuna maksaa 25 €. Itse hankittuna e-viisumi on maksuton. Viisumihakemus on täytettävä erittäin huolellisesti, jotta rajamuodollisuudet sujuisivat ongelmitta. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen ja myös matkavakuutuksen voimassa. Majoitus on Kultaisen laakson laskettelukeskuksen Korobitsyno Kaskad -lomakylässä (hotelli, mökki, studiot, villa). Voit katsella kylän näkymiä linkistä www.hotelkaskad.ru.

Lauantain ohjelmassa on kotikyläkäyntejä mahdollisuuksien mukaan ja iltajuhla Kultaisessa laaksossa. Sunnuntaina on juhlamessu kirkonmäellä. Tarkempi matkaohjelma, bussien aikataulut ja reitit liitteenä olevasta matkaohjelmasta.

Väliaikatiedon (29.2.2020) mukaan ilmoittautuneita on vähän yli 100 ja kun busseja on varattu neljä niin mukaan saattaa hyvinkin vielä mahtua! Kutsuviestissähän toivotettiin etenkin nuoret tervetulleiksi!

 

OHJELMA

26.6 perjantai

klo 19 päivällinen Ferma Trolleyssa

27.6 lauantai

klo 8-10 aamiainen lomakylässä

klo 10 kotikylävierailut, linja-autokuljetus sovitusti, pikkuautoja varataan etukäteen

klo 17-19 päivällinen Ferma Trolleyssa

klo 19 Valkjärvi –juhla ja juhlakahvit FermaTrolleyssa

Linja-autokuljetukset majoituskohteista Ferma Trolleyhin ja takaisin sovitusti.

28.6 sunnuntai

klo 8-9.30 Aamiainen lomakylässä

klo 10 Messu kirkonmäellä, seppelten lasku

Kotimatka Viipurin kautta! Pysähdys torilla.

Lataa tarkempi matkainfo tästä.

Valkjärven Pitäjäseuran kotisivut: www.karjalanliitto.fi/karjalan-liitto/jasenyhteisot/pitajaseurat/valkjarven-pitajaseura-ry

 

ILMOITTAUTUMISET

Puolakan Valmismatkat

Puh. 05-5444950

Sähköposti: info@puolakka.com

#kotiseutumatkat #valkjärvi #valkjärvijuhla

118 views0 comments
bottom of page