Iso-isiemme sotapolut


Suomi täyttää 6.12.2017 kunnioitettavat 100 vuotta. Sen kunniaksi ja Aku Louhimiehen 27.10. ensi-iltansa saaneen Tuntemattoman Sotilaan hengessä esittelemme Sotapolku-palvelun, jossa voimme seurata iso-isiemme taisteluiden etenemistä talvi- ja jatkosodassa.

Toistaiseksi tiedostot käsittävät pääosin talvi- ja jatkosodassa kaatuneiden tiedot mutta palvelu on avoin kaikille, myös sodassa elossa selvinneiden rekisteröimiselle. Kirjaudu siis palveluun, lisää sukulaisesi tiedot ja kuva tähän Suomen tärkeimpään matrikkeliin, jonka tavoitteena on kerätä ensimmäistä kertaa mahdollisimman täydellinen luettelo kaikista viime sodissamme palvelleista. Näin historiamme säilyy ja siirtyy seuraaville sukupolville.

Sotapolku.fi on itsenäisyyspäivänä 6.12.2016 avattu verkkopalvelu, joka syntyi palvelun tekijöiden uteliaisuudesta ymmärtää missä heidän isovanhempansa kulkivat sotien aikana. Palvelussa voit etsiä tai lisätä sukulaisesi tietoja ja vaiheita sotien aikaan kartalla. Hyvää itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa Suomi!!! Palvelussa kirjattuja Uosukaisia pääset tarkastelemaan tästä.

Tutustu palveluun osoitteessa www.sotapolku.fi

#talvisota #jatkosota #sukututkimus

37 views0 comments
UOSUKAISTEN SUKUSEURA RY

 

Uosukaisen sukuseura ry.

Kiveriönkatu 3 as 19, 15140 Lahti

040-744 9335 
uosukainen.terttu(at)gmail.com

Sukukirja ja Sukututkimus

Tarmo Haarala

Wilhelm Schildtin katu 11 B 36, 40740 Jyväskylä

050-587 4162

tarmo.haarala(at)pp.inet.fi

OTA YHTEYTTÄ

 

Onko sinulla idea sukuseuran toiminnan tai kotisivujen kehittämiseksi? Haluaisitko olla mukana sukuseuran kehittämisessä tai päivittää yhteystietosi, kysyä jotakin tai antaa palautetta? Ole meihin yhdessä ja lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

 

Jos haluat lähettää valokuvia tai muuta materiaalia sukututkimukseen, lähetä oma sähköpostiviestisi osoitteeseen tarmo.haarala(at)pp.inet.fi.

Copyright © Uosukaisten sukuseura ry 2020