top of page

SUKUSEURA

SUKUKOKOUS 2022
Aloitus

Sukuseuramme perustettiin vuonna 2000 vaalimaan sukumme perinnettä. Alkuvuodesta 2017 julkaistuun toiseen sukukirjaamme tuli yli 21000 Uosukaisen sukuun kuuluvaa henkilöä. Tervetuloa liittymään mukaan joukkoomme! 

 

Sukumme on kokoontunut joka toinen vuosi sukukokoukseen tutustumaan ja vaalimaan Uosukaisen suvun historian jatkumista tuleville sukupolville. Sukuseuran hallitus valitaan joka toinen vuosi sukukokouksen yhteydessä. Viimeisin sukukokous pidettiin Jämsässä ja seuraava sukukous järjestetään heinäkuussa 2022 Hämeessä Petäyksessä.

Puheenjohtajalta
Puheenjohtajan terveiset

Hyvät Uosukaisten sukuseuran jäsenet!

 

Sukuseuran vuosikokousta on siirretty jo kahteen kertaan. Nyt vihdoin olemme siinä tilanteessa, että kokous toteutunee kesällä 2022, ellei maailma nyt totaalisesti käänny toiseen asentoon. Tätä kirjoittaessani tilanne Ukrainassa on jatkunut

nyt kuusi päivää ja uskon että monelle teistä tulee mieleen talvisota 1939–1940, jolloin Suomi taisteli mittasuhteiltaan ylivoimaista vihollista vastaan. Nyt meidän kaikkien ajatukset ovat Ukrainan kansan puolella.

 

Mutta siirretään ajatukset ensi kesään ja tulevaan sukuseuran vuosikokoukseen. Paikan halusimme säilyttää samana, jossa oli tarkoitus kokoontua jo kesällä 2020 eli Petäys Resort Vanajaveden rannalla. Ajatus oli, että siirtäisimme kokousta vähän myöhempään kesään, mutta nämä kaksi kulunutta pandemiavuotta ovat siirtäneet monen muun juhlat ja sukutapaamiset tulevaan kesään, joten ainut vapaa viikonloppu Petäyksessä oli 16.-17.7. Joten siihen päädyimme.

 

Toivottavasti olette selviytyneet näistä pandemiavuosista hyvin. Toki kaikki meistä on varmasti kohdannut erilaisia yksinäisyyden ja turhautumisen tunteita. Tämä aika on ollut haasteellista, emme ole voineet tavata läheisiämme riittävästi, varsinkaan heitä jotka ovat laitoksissa. Samoin moni on ollut tilanteessa, että läheisen siunaustilaisuuteen ei ole voinut rajoitusten takia osallistua. Nämä surut ovat meille monille yhteisiä ja kannamme niitä mukanamme pitkään.

 

Edelleen pyydän teitä tutkimaan arkistojanne, jos sieltä löytyisi valokuvia, joita voisi jakaa suvun yhteiseen kuva-arkistoon eli www.uosukaiset.net –sivustolle. Tarkoitus on, että osa kuvista ja tarinoista suojataan salasanalla eli vain jäsenmaksun maksaneet pääsevät niitä tarkastelemaan. Tästä asiasta vuosikokous tulee tekemään päätöksen.

 

Tulemme vuosikokouksessa näkemään aivan uudenlaista sisältöä sukuseuran sivuilla, kannattaa siis tulla katsomaan. Näistä hallitus sai jo aavistuksen viime kokouksessaan ja voin sanoa, että näyttää tosi hienolta. Joten tähän liittyen edelleen vetoan teihin hyvät sukuseuran jäsenet. Kirjoittakaa ylös muistitietoa, nyt kun vielä on heitä jotka muistavat. Toimittakaa tarinoita, pieniä tai isoja, Markulle tai Juholle, he työstävät sukuseuran nettisivuja. Yhteystiedot löytyvät tämän kirjeen lopusta. Myös valokuvia kaivataan, kuviin liittyen toivotaan tietysti mahdollisimman paljon tietoa, kuvausaika ja – paikka, henkilöiden nimet (mikäli kuvassa on henkilöitä), liittyykö kuva johonkin tapahtumaan, jne.

 

Kokouksesta, kokouspaikasta ja muusta ohjelmasta saatte tietoa kutsukirjeen mukana tulevasta oheismateriaalista. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne. Kovasti jo tulevaa kesää ja sukukokousta odottaen.

Leena Silfverhuth

Uosukaisten sukuseuran hallituksen puheenjohtaja

Markku Uosukainen, Sukututkimusvastaava, muosukka(at)gmail.com

Juho Juutilainen, Verkkosivuvastaava, juhojuutilainen(at)gmail.com

Sukukokoukset

HALLITUS

Sukuseuran hallitus valitaan joka toinen vuosi sukukokouksen yhteydessä. Järjestyksessä 9. sukukokous järjestettiin Jämsän Hotelli Jämsässä 21.-22.7.2018. Sukukokous valitsi 21.7.2018 sukuseuran hallitukseen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi seuraavat henkilöt:

 

Leena Silfverhuth (Puheenjohtaja)

Yhteystiedot: leena.sth(at)gmail.com

Eija Viitala (Varapuheenjohtaja)

Marja Koivula (Sihteeri)

Henna Uosukainen (Rahastonhoitaja)

Markku Uosukainen (Jäsen)

Juho Juutilainen (Jäsen)

Aili Wiik (Jäsen)

Emmi Uosukainen (Varajäsen)

 

Maija Lindfors (Toiminnantarkastaja)

Tarmo Haarala (Asiantuntija/Sukututkimus)

Covid-19 pandemiasta johtuen istuva hallitus jatkaa seuraavaan sukukokoukseen asti.

Hallitus
PETÄYS 2022
bottom of page