• Facebook - White Circle

Copyright © Uosukaisten sukuseura ry 2019

OTA YHTEYTTÄ

 

Onko sinulla idea sukuseuran toiminnan tai kotisivujen kehittämiseksi? Haluaisitko olla mukana sukuseuran kehittämisessä tai päivittää yhteystietosi, kysyä jotakin tai antaa palautetta? Ole meihin yhdessä ja lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

 

Jos haluat lähettää valokuvia tai muuta materiaalia sukututkimukseen, lähetä oma sähköpostiviestisi osoitteeseen tarmo.haarala(at)pp.inet.fi.

UOSUKAISTEN SUKUSEURA RY

 

Uosukaisen sukuseura ry.

Kiveriönkatu 3 as 19, 15140 Lahti

040-744 9335 
uosukainen.terttu(at)gmail.com

Sukukirja ja Sukututkimus

Tarmo Haarala

Wilhelm Schildtin katu 11 B 36, 40740 Jyväskylä

050-587 4162

tarmo.haarala(at)pp.inet.fi

SUKUSEURA

Sukuseuramme perustettiin vuonna 2000 vaalimaan sukumme perinnettä. Alkuvuodesta 2017 julkaistuun toiseen sukukirjaamme tuli yli 21000 Uosukaisen sukuun kuuluvaa henkilöä. Tervetuloa liittymään mukaan joukkoomme! 

 

Sukumme on kokoontunut joka toinen vuosi sukukokoukseen tutustumaan ja vaalimaan Uosukaisen suvun historian jatkumista tuleville sukupolville. Sukuseuran hallitus valitaan joka toinen vuosi sukukokouksen yhteydessä. Viimeisin sukukokous pidettiin 21.-22.7.2018 evakko-teemalla Hotelli Jämsässä ja seuraava sukukous järjestetään kesällä 2020. Paikka päätetään vuoden 2019 aikana.

 
Sukuseuran terveiset

Kosketukseni karjalaisuuteen ja Uosukaisten sukuun olen saanut mieheni Maurin ja hänen sisarustensa kautta. Itse olen satakuntalais-varsinaissuomalainen sukutaustani mukaan monessa sukupolvessa. Satakuntalaisuus minussa näkyy ja kuuluu varmasti sellaisena vakaana ja tasaisena persoonana.

Kun avioiduin karjalaistaustaisen mieheni kanssa, sain kokonaisen suvun. Ja tämän sanon ihan hyvillä mielin. Mieheni oli eronnut muutamaa vuotta aiemmin ja hän itse arveli, että hänen uutta avioliittoaan ei ehkä suvussa ihan heti hyväksyttäisi. Minun oma kokemukseni on että ensimmäisistä tapaamisista lähtien, jokainen mieheni sisaruksista, mukaan lukien puolisot ja lapset, ovat ottaneet minut avosylin vastaan.

Vuonna 2000 oli sukuseuran perustamiskokous Tampereella. Se oli ensimmäinen laajempi sukutapaaminen. Olimme silloin mukana koko perheen voimin. Ja voin sanoa, että tykästyin kovasti tähän iloiseen, seuralliseen, kaikki huomioonottavaan karjalaiseen sukuun. Minulla on useita ihania ystäviä sieltä tapaamisesta ja monista muista sen jälkeen.

Olen ollut siitä lähtien mukana kaikissa, joka toinen vuosi tapahtuvissa, sukuseuran kokouksissa. Viime kesänä (Jämsä 2018) minut valittiin sukuseuran puheenjohtajaksi. Yllätyksekseni! En olisi voinut kuvitella, että sukuseuraa voisi johtaa muu kuin suvun varsinainen jäsen.

Työ hallituksen kanssa on alkanut hyvin. Naurua ja tarinaa riittää virallisten kokousasioiden alussa ja lopussa. Kuluva vuosi on ns. välivuosi eli yhteistä tapaamista ei järjestetä. Mutta suunnitelmat vuoden 2020 kokouksesta ovat jo idullaan. Siitä tiedotamme heti kun saamme ajan ja paikan selville.

 

Tampereella 9.5.2019

Leena Silverhuth

Uosukaisten sukuseuran hallituksen puheenjohtaja 2018-2020

 

HALLITUS

Sukuseuran hallitus valitaan joka toinen vuosi sukukokouksen yhteydessä. Järjestyksessä 9. sukukokous järjestettiin Jämsän Hotelli Jämsässä 21.-22.7.2018. Sukukokous valitsi 21.7.2018 sukuseuran hallitukseen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi seuraavat henkilöt:

 

Leena Silfverhuth (Puheenjohtaja)

Yhteystiedot: leena.sth (at) gmail.com

Eija Viitala (Varapuheenjohtaja)

Marja Koivula (Sihteeri)

Henna Uosukainen (Rahastonhoitaja)

Markku Uosukainen (Jäsen)

Juho Juutilainen (Jäsen)

Aili Wiik (Jäsen)

Emmi Uosukainen (Varajäsen)

 

Maija Lindfors (Toiminnantarkastaja)

Tarmo Haarala (Asiantuntija/Sukututkimus)